Bästa hårprodukterna

"Vi väljer med omsorg de bästa hårprodukterna i världen."

Prestonhair har alltid haft ett fördjupat sammarbete med alla våra leverantörer. I vår strävan att alltid se till kundens bästa,

så ser vi även till att vi har en personlig påverkan på hur produkterna utvecklas och påverkar våra kunders hår.

L'Oréal Professionnel

Världens största skönhetsföretag behöver ingen närmare presentation. Sedan starten 1909 har Eugène Schuellers hårfärg varit vägledande inom den globala skönhets industrien.
För Preston Hair så var det ett självklart val och som samarbetspartner. Robert Preston blev 2012 den första och ännu idag den enda Svenska frisör som har kvalificerat in i L’Oréal Professionnel internationella artistiska team med huvudsäte i Paris.

Dyson Technology

Robert och Preston Hair är stolt ambassadör för Dyson i Sverige.
Dyson är banbrytande vad gäller styling verktyg för hårbranschen, både för oss i vårt yrke som frisörer likväl för dig som kund. Dyson löser problemen som andra tenderar att ignorera. Dysons hårvårdsteknink utvecklas och testas av ingenjörer i deras toppmoderna laboratorier. Stylingverktygen är utvecklade för att skydda håret från värmeskador med intelligent värme kontroll.

Maria Nila

Vårt samarbetet med Maria Nila har vuxit fram genom åren. Maria Nila är ett svenskproducerat varumärke som erbjuder professionell hårvård där samtliga produkter är vegan samt sulfat- och parabenfria. I sortimentet finns allt från vårdande hårvårdsserier till stylingprodukter och deras populära färginpackningar. När du väljer hårprodukter från Maria Nila, är du både vänlig mot dig själv, djuren och planeten.
Det kan man ju inte annat än att gilla.

Shu Uemura

Shu Uemura Art of Hair för samman naturens kraft och vetenskap med passionen och känslan hos en konstnär. Mr Shu Uemura är globalt erkänd som en sann mästare av modern skönhet. Med en orubblig passion har han byggt ett globalt varumärke synonymt med artistiska uttryck, renhet och kvalitet.
I dag kombineras Shu Uemuras unika vision av skönhet från öst med en sofistikerad västerländsk glamour och fortsätter att inspirera frisörer runt om i världen. Preston Hair är en av de få utvalda salonger som samarbetar med Shu Uemura Art of Hair.

Kérastase

Sedan 1964 har Kérastase erbjudit kvinnor och män det bästa av professionell hårvård och var även de första med att ge frisörer en mer central roll i hårvårdsreceptens utformning, med stöd av forskarna på L’Oréal Advanced Research. Deras forskarteam utmanar konventionell kunskap om hår och söker aktivt efter nya upptäckter, lösningar och ingredienser.
Genom att inspireras av den moderna kvinnan och mannen och lära känna deras unika personlighet och behov lyckas Kérastase fortsätta skapa skräddarsydda och omtalade produkter och behandlingar som hjälper varje individ att uppnå det hår hen alltid önskat.

Mason Pearson

En Mason Pearson borste är något som alla som är rädda om sitt hår ska ha. Sedan 1800-talet har Mason Pearson tillverkat sina borstar för hand med svinborst vilket gör
att du fördelar de naturliga håroljorna som man har i hårbotten ända ut till topparna vilket gör håret mer helt och välmående. En investering för håret som håller i många många år framöver!